Darker


E L James

Prožijte znovu vášeň Padesáti odstínů temnoty očima Christiana Greye prostřednictvím jeho vlastních slov, zmučených myšlenek, úvah a snů.

E L James se vrací do světa Padesáti odstínů v hlubším a temnějším pohledu na milostný příběh, který okouzlil miliony čtenářů celého světa. Jejich spalující a smyslný poměr vyústil v hluboký žal a výčitky, přesto nedokáže Christian Grey vyhnat Anastasii Steeleovou z hlavy, natož z krve. Odhodlaný získat ji zpět, pokouší se potlačit své zvrácené touhy i potřebu absolutní kontroly a snaží se milovat Anu za jejích vlastních podmínek. Hrůzy jeho dětství ho však pronásledují dál, zatímco Anin úskočný šéf, Jack Hyde, chce zjevně Anu pro sebe. Pomůže Christianovi důvěrník a terapeut, doktor Flynn, čelit jeho démonům? Nebo ho majetnictví Eleny, jeho svůdkyně, a vyšinutá oddanost Leily, jeho bývalé submisivní společnice, vtáhnou zpět do minulosti? I kdyby si Christian opět vybojoval Anino srdce, může tak temný a osudem zdeptaný muž doufat, že si jej udrží?

Číst více
79 Kč Doporučená cena knihy
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 552
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.10.2018
Formát 154x210 mm
Hmotnost 0,712 kg
Jazyk čeština
Původní název Darker
Překladatel Zdeňka Lišková
EAN 9788026909477
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

E L James E L James

E L James


Autorka světově proslulých erotických románů Padesát odstínů šedi, Padesát odstínů temnoty a Padesát odstínů svobody, vlastním jménem Erica Mitchellová, je původní profesí televizní scenáristka a producentka, je vdaná a má dva syny. Na fenomenální úspěch své erotické trilogie, jíž se dosud po celém světě prodalo přes sto milionů výtisků, navázala pokračováním Grey. E L James vypráví svůj slavný příběh o temných hranicích vášně znovu, tentokrát z pohledu charismatického hlavního hrdiny.

Zobrazit profil autora
Naposledy prohlížené