Hříšná noc


Elle Kennedy

Občas trochu zlobit není špatný nápad…

Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího. Neprovozuje sex na jednu noc, ale stačí jí jeden pohled na hříšně přitažlivého Gage Holta a je ochotná to přehodnotit. Jen kvůli němu má chuť poprvé v životě zlobit a je připravena si vzít, co chce.

Bývalého zápasníka Gage Holta doprovází nebezpečí na každém kroku. Navzdory tomu, že je úspěšným spolumajitelem exkluzivního nočního klubu v Bostonu, Gage nemůže riskovat, že se zaplete se ženou, a především ne s někým tak milým jako Skyler. Stejně se ale nedokáže ubránit tomu, aby neokusil – a je to tak skvělé, že ji musí vidět znovu.

Gage je sice do Skyler blázen, ale také ví, že spolu nemají žádnou budoucnost – ne, když na ně z temných zákoutí zápasnické klece číhá jeho minulost. Skyler je však houževnatější, než vypadá, a je připravena za svého muže bojovat.

Číst více
259 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Další tituly z řady "After Hours"

Detailní informace

Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.02.2022
Formát 127x201 mm
Hmotnost 0,223 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady After Hours
Původní název One Night of Sin
Překladatel Darina Povolná
EAN 9788026917687
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora