Nesplnitelný slib


Jude Deveraux, Tara Sheets

Liam O’Connor má ve svém životě jediný úkol – popostrčit ženu, kterou miluje, do náruče jiného muže. Když se před sto lety irský darebák zamiloval do Cory McLeodové, nic netuše změnil cesty osudu. Jejich láska byla intenzivní, avšak krátká a tragická. A od té doby se andělé snaží vše napravit a obnovit rovnováhu.

Jako policisté v Providence Falls v Severní Karolíně jsou nyní Liam a Cora parťáci při vyšetřování vraždy. Pátrání po pachateli je sblížilo, což je přesně situace, jíž se měl Liam za každou cenu vyhnout. Andělé dali jasně najevo, že se Cora musí dát dohromady s Finleym Walshem. Ovšem tvrdohlavá Cora se rozhoduje podle sebe a k Liamovi začíná něco cítit, což je to jediné, po čem kdy doopravdy toužil.

Liam ví, že má poslední šanci spasit svou duši. Miluje však Coru natolik, aby ji nechal jít?

Číst více
379 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.08.2022
Formát 130x202 mm
Hmotnost 0,349 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název An Impossible Promise
Překladatel Daniela Čermáková
EAN 9788026918820
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Jude Deveraux Jude Deveraux

Jude Deveraux


Jude Deveraux (1947), vlastním jménem Jude Gilliam White, pochází z Fairdale, Kentucky. Vystudovala na Murray State University, Kentucky, kde získala titul bakaláře umění. Než se začala plně věnovat literární kariéře, byla učitelkou na základní škole. Vdala se za Claudea Whitea (odtud její druhé jméno), ale jejich manželství trvalo pouhé čtyři roky. Jejím druhým manželem byl Clause Montassir, s nímž adoptovala malého Sama, který však v roce 2005 zahynul při dopravní nehodě, a Deveraux se opět rozvedla. Nyní žije střídavě se v Severní Karolíně a ve svém domě v Itálii, kam se uchyluje při psaní nových knih. Její první kniha byla publikována v roce 1977, ale proslavil ji až cyklus o rodu Montgomeryů, který však čtenáři znají spíše pod názvem Sametový cyklus, a který začíná románem Sametový slib. K dnešnímu dni má na svém kontě již přes padesát romantických příběhů přeložených do více než třiceti jazyků, v nichž obvykle dominují silné a schopné ženy a jejich intenzivní milostné vztahy. V mnoha románech figurují potomci rodu Montgomeryů, jejichž osudy autorka sleduje na různých kontinentech a v různých historických obdobích. Jude Deveraux zcela jistě patří mezi nejlepší autorky romantické, obzvláště historické, literatury.

Zobrazit profil autora