John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky.

Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci. Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, vážně se plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...

Číst více
429 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 344
Datum vydání 06.10.2022
Formát 131x202 mm
Hmotnost 0,375 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Off-Campus
Původní název The Mistake
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026919865
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora