Obnažená


Sylvia Day

Dokáže mě ovládnout jako nikdo jiný!

Gideon Cross vstoupil do mého života, jako když blesk projede temnotou…

Byl krásný a inteligentní, drsný a sexy. Přitahoval mě jako ještě nikdy nikdo a nic. Jeho dotek byl pro mě jako droga, i když jsem věděla, že mě oslabí. Byla jsem zraněná a traumatizovaná a on k mým trápením velice snadno pronikl…

Gideon věděl. I on měl svoje démony. A oba jsme se stali zrcadly, která v sobě navzájem odrážela naše nejtajnější světy… a touhy.

Pouto jeho lásky mě proměnilo, i když jsem se nepřestávala modlit, aby nás muka z minulosti znovu nerozdělila…

Číst více
399 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Tip na Obnaženou

Tip na Obnaženou

Tipy na knihy

„Nebyl jen krásný, byl… úchvatný. Byl to ten chlap, co budí v ženě touhu roztrhnout mu košili a sledovat, jak knoflíčky odlétají spolu s jejími zábranami.“ Už jste četli první díl série Crossfire?

Číst více

Další tituly z řady "Crossfire"

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.11.2023
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,416 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Crossfire
Původní název Bared To You
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
EAN 9788026921806
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Sylvia Day Sylvia Day

Sylvia Day


Sylvia Day je autorkou více než dvaceti oceněných románů, včetně deseti bestsellerů New York Times a třinácti bestsellerů USA Today, které se umístily na prvním místě žebříčku New York Times, na prvním místě žebříčku USA Today a na prvním místě žebříčku mezinárodních bestsellerů. Její díla byla přeložena do jedenačtyřiceti jazyků. Její knihy se prodaly v nákladu více než dvaceti milionů výtisků a jsou bestsellerem číslo jedna v devětadvaceti zemích. Během její kariéry se Sylviiny romány umístily na předních místech celosvětových žebříčků prodejnosti na konci roku, což z ní činí jednu z nejčtenějších autorek na světě. Působila jako 22. prezidentka Romance Writers of America a v současné době je členkou správní rady Cechu autorů i Nadace Cechu autorů.

Zobrazit profil autora