Pověst potížistky


Elle Kennedy

Když se bývalá potížistka Genevieve Westová vrátí domů na pohřeb své matky, je odhodlaná držet se od svého bývalého přítele Evana Hartleyho co nejdál.

Jejich vztah byl divoký. A vášnivý. Pořádně vášnivý… Na což se Genevieve zoufale snaží zapomenout. V malém přímořském městečku se však před Evanem utéct nedá. A sotva svého pohledného bývalého znovu spatří, Gen si uvědomí, že Evan je pořád stejně nezkrotný, sexy a neodolatelný jako kdysi. Tentokrát je však rozhodnutá chovat se slušně. Žádné večírky. Žádné hloupé chyby. Chce zůstat ve městě jen tak dlouho, aby pomohla otci v jeho firmě, jakmile si však najde na práci někoho jiného, Gen má v úmyslu co nejdřív zase odjet. Evan to vidí jinak. Ví, že k sobě patří, jen o tom musí přesvědčit i Genevieve, i kdyby to znamenalo, že musí změnit sám sebe.

Dá se ale špatné pověsti zbavit docela? A fungují druhé šance? To se Genevieve a Evan brzy dozvědí.

Číst více
399 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Další tituly z řady "Avalon Bay"

Detailní informace

Počet stran 320
Datum vydání 29.03.2023
Formát 132x202 mm
Hmotnost 0,353 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Avalon Bay
Původní název Bad Girl Reputation
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026920441
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora