Nikdy nepovím


Casey Kelleher

Minulost nikdy nespí

Když byla Alessia malá, udělaly ona a její kamarádka Sarah něco strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane vzkaz: MÁM TĚ.

Když byly malé, trávily ona a Sarah každou volnou chvilku na místě, kterému říkaly Panenčí dům. Byla to stará, opuštěná dílna v lese za domem, ale jim připadala jako učiněné nebe. Dokud se všechno nezvrtlo. A pak někdo zemřel.

Byla to nehoda, aspoň Sarah to tvrdila. Jenže policie tomu neuvěřila. Média se zmocnila příběhu Vraždící dívky a Alessiny fotky byly plné noviny. Byla to ona, kdo stanul před soudem.

Teď, o dvacet let později, má Alessia nový život a novou identitu. Má báječného manžela Carla a úžasného synka Jacoba. Navzdory všemu, co prožila v minulosti, je šťastná.

Číst více
349 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.08.2023
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,317 kg
Jazyk čeština
Původní název I´ll Never Tell
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
EAN 9788026921110
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

Databazeknih.cz - Nikdy nepovím


„Napínavý děj má spád a sviští jako vítr. Je plný akčních i nervy drásajících momentů, a přitom maximálně založený na psychologii postav. Dlouho nebudete mít ani k jedné z nich důvěru a co si o kom máte myslet, pochopíte teprve až když se nakonec vše poskládá.“