Vládci chaosu


Amo Jones

Lidé ze strachu jeho jméno šeptali. Já jsem ho křičela nahlas.

Lidé ze strachu jeho jméno šeptali. Já jsem ho křičela nahlas, když byl mezi mými stehny.

Cartier byla esem v rukávu a oni s ní sehráli tu největší hru ze všech. S elegancí ji vymodelovali z popela temnoty. Znuděnou princeznu Půlnočního běsnění zapojili do tajného projektu a trénovali ji na post nejvyšší. V boji, sexu, intrikách.

Pro Bratrstvo z Kizniče však Cartier není víc než rozmazlený spratek, který vždycky dosáhne svého. Je pro nich sestrou, o kterou nežádali, ale nakonec ji potřebovali. Zejména on. Milovat Keatona Cicera není nic snadného. Sídlí v něm démoni, které je těžké přijmout.

Číst více
449 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Tip na Vládce chaosu

Tip na Vládce chaosu

Tipy na knihy

„Můj život je plný zvláštních lidí, kteří nedělají vždycky správná rozhodnutí. Pokazí něco stejně často jako já, rvou se, šukají a hádají se. Chápejte, láska nemá být dokonalá. Má být taková, jakou ji chcete mít. Tohle je rodina. A láska. A nenávist. A nepředstavitelné množství trpělivosti. Je to mír se špetkou chaosu, hněv i kejkle, křik i ticho. Tomu všemu chaoticky vládneme. Předvádíme před cizími lidmi šílené kousky, po úderu půlnoci se převlékáme za netvory, ale na konci noci, když se opona zatáhne a show skončí, jsme to prostě my. Půlnoční běsnění.“

Číst více

Další tituly z řady "Půlnoční běsnění"

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.09.2023
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,396 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název In Chaos We Regin
Původní jazyk angličtina
Překladatel Renata Heitelová
EAN 9788026921172
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem