Twisted Lies: Lži na ostří nože


Ana Huang

Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní.

Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní.

Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana.

Pro morálku má pramálo smyslu a pro lásku ještě méně, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž.

Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout.

Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona.

Je jeho posedlostí.

Je jeho závislostí.

Jeho jedinou slabostí.

**

Milá, plachá a introvertní Stella Alonsová je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě.

Má dvě zaměstnání, jen minimum volného času a žádnou touhu po vztahu.

Když ji však hrozba z minulosti zažene do náruče - a do domu – toho nejnebezpečnějšího muže, jakého kdy potkala, je poprvé po dlouhé době v pokušení dovolit si něco cítit.

Ačkoli je Christian navenek chladný, ona je zmítána až dosud nepoznanými pocity, když je s ním.

Cítí vášeň.

Cítí se s ním v bezpečí.

Cítí se být milována.

Jejich láska je poznamenaná tajemstvím a poskvrněná lží... a když pravda konečně vyjde najevo, mohla by všechno zničit.

Číst více
549 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Tip na Twisted Lies

Tip na Twisted Lies

Tipy na knihy

Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt 😎 Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana. Nemorální a neschopný lásky, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž. Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout ❤🔥

Číst více

Detailní informace

Počet stran 616
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.02.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,628 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Řady Twisted
Původní název Twisted Lies
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Dresia
EAN 9788026922742
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

knihazaknihou.cz - Twisted Lies: Lži na ostří nože


„Autorčin čtivý a temnotou prosáklý styl psaní je velmi povedenou záležitostí, která vás nutí číst stále dál a dál. Kromě romantické linky, která je chemií nabitá až po okraj, vsouvá do svého příběhu i osobní témata.“

Autor knihy

Ana Huang Ana Huang

Ana Huang


Ana Huang je autorkou bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal, USA Today a Amazonu. Nejznámější je její série Twisted. Píše romance pro dospělé a současné romance s alfa hrdiny, silnými hrdinkami a spoustou napětí. Její knihy byly prodány k překladu více než dvěma desítkám zahraničních nakladatelů a objevily se v médiích, jako jsou NPR, Cosmopolitan, Financial Times a Glamour UK. Je zapřisáhlou nadšenkyní do cestování, ráda do svých příběhů začleňuje malebné destinace a nikdy neodmítne dobré chai latte.

Zobrazit profil autora